Hans den Hartog

 

Filmmaker Hans den Hartog produceert sinds 2008 zijn eigen films. In 2009 maakte hij zijn eerste korte film “Koken met Liefde”, gevolgd door de documentaire “Toos & Ron, leven en loslaten”, een film over twee lotgenoten in een Hospice uitgezonden op RTV Utrecht en geselecteerd voor IDFA Docs for Sale.

Vanaf 2012 werkte hij drie jaar aan zijn project “De Vogelwachter; tijd bestaat niet, enkel tij”. Een lange documentaire over vogelwachters in het Waddengebied. De film oogstte veel lof en reisde de wereld over met KLM International, was te zien op vele filmfestivals en is uitgezonden door VARA Vroege Vogels en NPO Cultura.

Eind 2018 bracht hij “Old Passioned” uit, een kort film over opmerkelijke ouderen vol passie en levenslust. Deze film was onlangs te zien op DOCfeed, een internationaal filmfestival in Eindhoven.

Sinds 2016 werkt hij aan zijn filmproject “ZOUTvsZOET – Doorbraak in de Dijk",  een film over de totstandkoming van de Vismigratierivier. De bouw van dit unieke visecoduct start medio 2019. De film gaat na oplevering van de rivier  omstreeks 2023 in première.

without
https://zoutvszoet.nl/wp-content/themes/maple/
https://zoutvszoet.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/ducreations.nl/zoutvszoet.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
off